|
|||||||
| ثبت نام | Blogs | راهنما | لیست کاربران | تقویم | آپلودعکس | مرکز بازی | گروه های دسته جمعی | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
| قابل توجه بازدید کنندگان گرامی : تمام مطالب ذکر شده در این انجمن دسترنج وبگردی های گروه عیاران می باشد و هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع غیر مجاز می باشد ، کپی برداری از سایت برای مهمانان سایت ممنوع می باشد !!! |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
سرپرست و مدیر سایت
![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
تعداد تشکر از دیگران: 4,049
تشکر شده 12,216 مرتبه در 4,995 ارسال
حالت من :
Blog Entries: 6
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Album Design 3.0
ديگر مشكل صفحه آرايي برای تهیه آلبوم دیجیتال عروس ( آلبوم ایتالیایی ) نخواهيد داشت. نرم افزار Album Design با كاربردي راحت امكان ايجاد صفحاتي باورنكردني براي آلبوم هاي عكس شما را در كوتاهترين زمان بوجود مي آورد. Album Design اولين نرم افزار ويژه با پلاگين براي كار با Adobe Photoshop است كه به تمامي كاربران امكان ايجاد تصاويري با كيفيت بالا براي عكس هاي ديجيتالي مي دهد. شما با وجود صفحه بندي هاي پيش فرض مي توانيد از ميان گزينه هاي موجود به صفحه آرايي مورد نظر خود دست پيدا كرده و نيز قالب هاي موجود را تغيير دهيد و يا قالبي جديد ايجاد كنيد. نرم افزار Album Design مي تواند بيشترين تغييررا در شكل و فرمت عكس ها بوجود آورد. 600 قالب صفحه بندي 130 افكت و فيلتر 700 نوع ماسك 100 نوع فريم متفاوت 400 استيل مختلف 80 آبجکت متنوع و دیدنی 220 پس زمينه با صرف كمترين زمان به بهترين صفحه آرايي مورد نظرتان برسيد ![]() Album Design is so easy-to-use that will be able to create in few second extraordinary paginations for your photographic album. Album Design is specifically the first Plugin for projected Adobe Photoshop to allow all the consumers to create graphics of quality for the digital photo As template preimpostati to create paginations in few clicks. You have the possibility to skim through the miniatures of the templates to quickly choose the desired pagination, you can modify them adding new elements or modifying those existing. Album Design allows the export of the page in the most different graphic formats used from your laboratory of photographic development. 600 Pagination Template 130 Filter phofraphics Effects 700 Mask 100 Frames Styles 400 Styles 80 Objects 220 Backgrounds megaupload 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 depositfiles part01 part02 part03 part04 part05 part06 part07 rapidshare 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 باتشکر از مترجم عزیز سایت عیاران سعید با توجه به مشکلات دانلود نرم افزارهای موجود در سرورهای خارجی شما میتوانید نرم افزارهای مورد نظر خود را با پرداخت هزینه ای مناسب از گروه نرم افزاری عیاران تهیه کنید هزینه این دی وی دی با بسته بندی زیبا و پک منحصر بفرد فقط 500.000 ریال می باشد ( توجه داشته باشید پک قدیمی این برنامه در بازارهای کامپیوتری پایتخت و پاساژ رضا بالای 2.000.000 ریال فروخته می شود ) برای سفارش کافیست به این صفحه مراجعه کنید ویرایش توسط AYARAN : 12-16-2008 در ساعت 04:01 PM |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
تعداد تشکر از دیگران: 2
تشکر شده 2 مرتبه در 1 ارسال
![]() |
از rapidshare هم نمیتونم دانلود کنم لینک depositfiles هم نصفه هست تا part 7 بیشتر نیست....
تورو خدا کمک کنید تورو خدا کمک کنید تورو خدا کمک کنید تورو خدا کمک کنید |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
سرپرست و مدیر سایت
تعداد تشکر از دیگران: 4,049
تشکر شده 12,216 مرتبه در 4,995 ارسال
حالت من :
Blog Entries: 6
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
همین برنامه ای که شما دانلود کردی رو ما دانلود کردیم ، مشکلی هم نداشته ... لینک دانلود از طرف یه سایت روسی در نت گذاشته شده و ما نقل کننده در این سایت بودیم موفق باشید |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
تعداد تشکر از دیگران: 2
تشکر شده 2 مرتبه در 1 ارسال
![]() |
سلام
جناب [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] بقیه لینکها : [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] بعد از دانلود اسم فایلها را به ... AD.part تغییر دهید. با آرزوی موفقیت ویرایش توسط faridz : 01-04-2009 در ساعت 06:48 PM |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
تعداد تشکر از دیگران: 1
تشکر شده 13 مرتبه در 6 ارسال
حالت من :
![]() |
سلام جناب سرپرستچرا در MEGAUPLOAD از part 11 به بعد خالی است.
من تا part 11 را از MEGAUPLOAD دانلود کردم لطفا من را راهنمایی کنید. ویرایش توسط MR__7 : 01-25-2009 در ساعت 11:22 AM |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
تعداد تشکر از دیگران: 2,985
تشکر شده 7,008 مرتبه در 2,949 ارسال
حالت من :
![]() |
نقل قول:
اما لینک های رپید هنوز سالم هستند ادامه اش را از رپید بگیرید
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| album design 3.0, نرم افزارحرفه ای روتوش عکس عروس و داماد, آلبوم, آلبوم دیجیتال عروس ( آلبوم ایتالیایی ), برنامه, برترین, بزرگترین آرشیو فون آتلیه عروس و کودک, دیجیتال |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|