|
|||||||
| ثبت نام | Blogs | راهنما | لیست کاربران | تقویم | آپلودعکس | مرکز بازی | گروه های دسته جمعی | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
| چیت چت پست های این بخش در شمارش محاسبه نمی شود. |
| قابل توجه بازدید کنندگان گرامی : تمام مطالب ذکر شده در این انجمن دسترنج وبگردی های گروه عیاران می باشد و هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع غیر مجاز می باشد ، کپی برداری از سایت برای مهمانان سایت ممنوع می باشد !!! |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
تعداد تشکر از دیگران: 7,757
تشکر شده 16,239 مرتبه در 7,376 ارسال
حالت من :
Blog Entries: 28
![]() |
وقتی به گذر عمرم نگاه میکنم می بینم که ..... کاش هنوز 15 سالم بود تا اشتباهاتم رو تکرار نمی کردم ولی اینم می دونم 5-6 ساله دیگه هم میگم کاش 25 سالم بود تا اشتبا......
سالهاس که سنگینی گذر ثانیه ها روی دوشم حس میکنم |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
حالت من :
![]() |
شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم دوست دارم
بی تو بودن را برای با تو بودن دوست دارم دوست دارم |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
تعداد تشکر از دیگران: 18
تشکر شده 120 مرتبه در 53 ارسال
![]() |
امروز باران می بارید در هوایی که بوی نم می داد اشکهای خدا را دیدم در ترنم باران غرق شدم در دستانم قطره های باران می رقصیدند صدایی گفت:من تشنه ی بارانم که به اندوه تو می اندیشم از غم آسمان زمین می خندد و هیچکس اشکهایم را زیر باران نمی بیند............
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
تازه وارد
تعداد تشکر از دیگران: 2
تشکر شده 17 مرتبه در 6 ارسال
![]() |
تو دنياي بزرگ ما هركي يه سازي ميزنه فرهاد يه كوه ميكنه شيرين دلش رو ميشكنه مجنون تموم عمرشو اسير ليلي ميمونه ليلي همش از رفتن و جدايي آواز ميخونه قلبا همه سنگي شدن كي ميدونه كي به كيه
وقتي يكي واسه دلش تو بارون آواز بخونه همه بهش ميخندن و ميگن ديوونه س ديوونه هركي واسه يه دلخوشي از صبح تا شب جون ميكنه
|
|
|
#6 (permalink) |
حالت من :
![]() |
لحظاتی است که باید فرد را تنها رها کرد
تنها ، در تنهایی است که در می یابد. اگر سعی کنی کمکش کنی ، او را بیشتر به دردسر می اندازی. هنگامی که دیگری می توانذ به تنهایی حریف را به زمین بزند ، تلاش نکن به زور کمکش کنی. کسی را مجبور مکن با چشمان تو نگاه کند وقتی خود بیناست. لطف کن عینک خود را بر چشمان دیگران مگذار، نمره عینک ها متفاوت است. این گونه او را به نابینایی می کشانی. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
تعداد تشکر از دیگران: 3,986
تشکر شده 7,030 مرتبه در 2,724 ارسال
![]() |
دل تنگ دل تنگم بي تاب بي تابم
بيدار بيدارم امشب نميخوابم از تو چه پنهان خواب تو را ديدم از ترس بيداري با گريه خنديدم از تو چه پنهان پروانه دلگيره امروز راهي شو فردا ديگه ديره دل تنگ دل تنگم بي تاب بي تابم بيدار بيدارم امشب نميخوابم بارون نميباره تو اين كوير درد بانوي شبنم پوش به خونمون برگرد به خونمون برگرد بانوي بيداري تو كه گل رو دامنت داري خورشيد و ميبردن تو گريه ميكردي تعبير خوابم شد اين كه تو برگردي دل تنگ دل تنگم بي تاب بي تابم بيدار بيدارم امشب نميخوابم |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
مدیر قسمت
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
تعداد تشکر از دیگران: 2,805
تشکر شده 3,412 مرتبه در 1,490 ارسال
حالت من :
![]() |
صدای باران صدای دل من است عطر و یاد تو نیاز دل من است
هر چه باران بارید زمین تشنه تر شد رنگ آسمان هم تیره تر شد من که تنها من که بی کس همچو مرحم بودی و بس دل ز دنیا کنده این دل از غم تو مرده این دل بی تو دردی کهنه دارم بار دیگر غصه دارم مثل باران بی قرارم ،رفتی و من بی پناهم |
|
|
|
| کاربران روبرو تشکر کرده اند از Zohre بخاطر این ارسال مفیدش: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| میخواهد, هر چه میخواهد دله تنگت بگو |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند : 48
|
|
| A .R .M .A .N , a12345s , abcde123, ahmadi , ahoojoon_22 , All In , arvand , AYARAN , BehradGH , behzad1982 , CASPIAN , comet , david , Dic@toR , H@$$@N, hanieh , hastif , javanfekr , jighmal , Lente , lowin20 , M0HAMAD , mamaD-Darvish, maryam24 , MEHDI , mina.hany , miR Ho$$eiN@ , mohsen9800 , mr hitler , Nilofar , حمید قائم , رویا عکاس , شوالیه , علی رضا. , reza.r , sabzak , sadr67 , saeed , sajibnd , SAMAN , samira_cs , SEN@TOR , Taban , ممل فشفشه, veternan , yalda , zahragh , Zohre |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|