|
|||||||
| ثبت نام | Blogs | راهنما | لیست کاربران | تقویم | آپلودعکس | مرکز بازی | گروه های دسته جمعی | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
| قابل توجه بازدید کنندگان گرامی : تمام مطالب ذکر شده در این انجمن دسترنج وبگردی های گروه عیاران می باشد و هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع غیر مجاز می باشد ، کپی برداری از سایت برای مهمانان سایت ممنوع می باشد !!! |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
تعداد تشکر از دیگران: 7,758
تشکر شده 16,233 مرتبه در 7,375 ارسال
حالت من :
Blog Entries: 28
![]() |
چند روزي
همكلامِ اين دلتنگيِ انگار هرگز نميرسد به انتهايم بود در تلنبارِ تنهايي ايستاده در آستانِ بيحصارِ همسايه بي هيچ اشاره و حرفي. امّا رفت رفت و تنها خاطرهاي خيس به جا ماند و استعارهي ژرفي ... بيچاره آدمِ برفي! علي بداغي |
|
|
|
| کاربران روبرو تشکر کرده اند از رویا عکاس بخاطر این ارسال مفیدش: |
|
|
#12 (permalink) |
حالت من :
![]() |
سلام! آمدي؟ از كدامين مسير؟
از آبــاديِ ابــر يـا از كــويـــر؟ هر آن گَه ز دنيا دلت گُر گرفت سراغي از اين جا و باران بگيـر! علي بداغي |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
حالت من :
![]() |
براي اينكه بگويي ”دوستميدارم“
دلي بايد به گنجايش دشنههاي جهان! باورت نميآيد، بسمالله! علي بداغي ”دوستت دارم“ زنبق، آرام در گوشِ طوفان گفت. طوفان درنگي نمود و سر به دامانِ زنبق خفت. علي بداغي بيچاره سنگِ سرگردان! رها كه شد به جانبِ بلبل نميدانست قلبِ كودك را بشكند يا گُل علي بداغي چه تفاوت دارد تمامِ نگاهها اگر سنگ ميشود؟ من دلم براي سنگها هم تنگ ميشود علي بداغي قناري! هان! خبرداري كه شايد تا به تعبيرِ شقايق پلك برداري برداري؟ علي بداغي ماهيان در خواب تا صداي روشنايي پا نگيرد در سكوتِ كوچههاي آب پشتِ ابري ميخزد مهتاب. علي بداغي آب جاري ميشود در كرت مور ميلرزد ميانِ قايقي از برگ ... كودكي خم ميشود بر آب همزمان با مرگ علي بداغي ![]() ![]() ![]() ![]() باغبان در خواب. گُل انگشت بر لبها نهاد. باد بندِ گفشها را ميگشاد علي بداغي غلبه نمودن به قلعهي قلبم نه محاصره ميخواهد نه توپ و تفنگ حتّي تلنگرِ يك سنگ اشارهي تبسمي كافيست علي بداغي از پيچپيچِ اين همه ستاره كه بگذري ميرسي به هيچ و آغاز ميشوي علي بداغي پرسه ميزند باد گِردِ پيوندي ... من به گريه ميافتم و تو ميخندي علي بداغي باد ميآمد باد ساقهاي خم ميشد كودكي نخ ميداد علي بداغي سر مكش ديوانهوار در ميانِ كوچه پردهي بيقرار! باد پيغامي ندارد جز غبار علي بداغي |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
حالت من :
![]() |
مرغك از درد به خود ميپيچيد
باد پرهاي گلي را ميچيد علي بداغي باد با شلاقِ خونآلود ميخنديد و پنهان در پناهِ پونهها رازقي باور نكرد. غيرتِ پروانه را! لب تر نكرد علي بداغي كه گفته است پرواز تبلور حسرت باشد و منتهاي دلتنگي؟ آه! پرندهي پركشيدهي سنگي! علي بداغي شانهها را باد به ابرِ غمگين داد ... و از پا افتاد علي بداغي وقتي كه به يك اشارهي باد سرو با تمامِ صلابتش افتاد به چه مينازيد؟ بوتههاي بيبنياد! علي بداغي باد پرواميكند پروانه پرواميكند علي بداغي پشتِ پرچين چهرهي پرچينِ پاييزِ خبرچين درهم و آشفته بود قاصدك چيزي به گُلها گفته بود. علي بداغي آرامشِ چشمه پچپچِ ماه و پلنگ افتادنِ سيب و خوردنِ تير به سنگ علي بداغي باد با بيد بود و بوته ميلرزيد علي بداغي تماشا را اگر طاقت نداري - كه داري - چرا در خلوتم پا ميگذاري علي بداغي |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
حالت من :
![]() |
پس از آن پرسهي پردامنه در پهنهي پوچ
اينك كوچ! چهكنمسارِ غريبيست خيالِ شاعر علي بداغي امتدادِ قرمزي را رويِ برف گربهاي خاكستري دنبالِ طوطي كرده بود ... كودكي گريان كنارِ پرده بود علي بداغي سيب با وضعِ فجيعي بر شاخ سنگ ميخورْد و از آغوشِ سبد تن ميزد كودك انگار به ناباوريِ من ميزد علي بداغي اشتباه هميشه از شاپركهاي عاشق نيست باور كن شقايق هم ديگر آن شقايق نيست علي بداغي با شگفتي به تماشاي گريهام ننشين! چيزي نيست تنها ترانهاي تاريك در تلنبارِ تنهاييام تركيد علي بداغي هيچ ميداني كبوترها چرا بر بلندِ بادها گردنفرازي ميكنند؟ پيشِ چشمانِ من و تو عشقبازي ميكنند علي بداغي شاپرك تا در هلالِ لاله آتشبال شد لاله لالِ لال شد علي بداغي خواب ميديدم به خونِ واژهها دستهاي زنبقي آغشته بود شاعري پروانهاي را كشته بود علي بداغي ماه گاهي خنده سر ميداد و گاهي ميگرفت كودكي از حوض ماهي ميگرفت علي بداغي از پنجرهها خاطره ميبارد و خالي چه سالي! چشمي چه كنم چكچكِ چركينِ سؤالي چه حالي! علي بداغي |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
حالت من :
![]() |
سلام! آمدي؟ از كدامين مسير؟ از آبــاديِ ابـر يـا از كويــر؟ هر آن گَه ز دنيا دلت گُر گرفت سراغي از اين جا و باران بگيـر! |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
تعداد تشکر از دیگران: 3
تشکر شده 2 مرتبه در 1 ارسال
![]() |
نقل قول:
بابت لطفی که کردین و یادی هم از من تو پست بردین بینهایت متشکریم البته هدف من بردن نام خودم نبود غرض اصلی این بود که خالق و بانی یک تاپیک در هر فرومی چقدر خوب و نیکو و زیباست اگه دو خط هم که شده توضیحات در مورد کاری که میخواد بکنه یا هدفی که تاپیک مورد تاسیسش داره رو بده و به قولی سرخط دست خودش باشه و نگارش هم از خودش باشه... به نظرم خیلی حرفه ای تره اینکه مطالب و اشعار شاعر شیرین سخنی چون جناب علی بداغی که یک شاعر معاصر و در قید حیات (الحمدلله) و درنت فعال و قابل دسترسی در نت و بلا و ایمیل هستند بیاد تو این فروم مهمه و حقیقتا مهم نیست از کجا بیاد چون وقتی ذکر منبع باشه کپی هم آزاده خصوصا که منبع فروم ما نبوده و نخواهد بود و فقط وبلاگ و صدالبته خود جناب بداغی بوده و هستند بازهم اگر خواستین اشعار این شاعر شیرین سخن رو در این تاپیک درج کنید یا مطالبی مشابه بنده بینهایت خوشحل میشم که از تاپیک ما در فروم پی سی سیتی هم درصورت تمایل حتی بدون ذکر منبع (چون منبع ما نیستیم وبلاگ خود جناب بداغی هست) استفاده کنید کاری که ما می کنیم صرفا آوردن مطلب و تنظیم فونت و... و احیانا عکسی چیزی مناسب حال و هوای تاپیکه موفقیت شما دوست عزیز و باقی دوستان آرزوی قلبی ماست ارادتمند... امیر عباس انصاری... بچه تهرانپارس!! |
|
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| علی بداغی |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند : 15
|
|
| alireza.k , All In , AYARAN, BehradGH , Diamond , H@$$@N, Johnny-dp , lowin20 , MEHDI , Nilofar , رویا عکاس , saeed , مارشال , veternan |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|