|
|||||||
| ثبت نام | Blogs | راهنما | لیست کاربران | تقویم | آپلودعکس | مرکز بازی | گروه های دسته جمعی | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
| قابل توجه بازدید کنندگان گرامی : تمام مطالب ذکر شده در این انجمن دسترنج وبگردی های گروه عیاران می باشد و هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع غیر مجاز می باشد ، کپی برداری از سایت برای مهمانان سایت ممنوع می باشد !!! |
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر یادتون نره؟ | |||
| خیلی خوب |
|
5 | 100.00% |
| خوب |
|
0 | 0% |
| متوسط |
|
0 | 0% |
| ضعیف |
|
0 | 0% |
| رأی دهندگان: 5. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) |
|
مترجم سایت
![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
تعداد تشکر از دیگران: 11,785
تشکر شده 3,344 مرتبه در 964 ارسال
حالت من :
![]() |
دوستان با اجازه مديران عزيز اين بخش, لطفا لينك هاي مربوط به تك آهنگ هاي فارسي تون رو در اين قسمت قرار بديد
با تشكر
ویرایش توسط شوالیه : 05-31-2009 در ساعت 11:48 AM |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مترجم سایت
تعداد تشکر از دیگران: 11,785
تشکر شده 3,344 مرتبه در 964 ارسال
حالت من :
![]() |
اولين آهنگ رو كه خودم آپلود كردم و خيلي هم دوستش دارم و همچنين وصف الحال بنده است ميذارم. كه ..............البته نمي دونم كي خونده. ولي به دانلو كردنش مي ارزه.
[فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ]
ویرایش توسط شوالیه : 05-31-2009 در ساعت 11:49 AM |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
تعداد تشکر از دیگران: 7,757
تشکر شده 16,246 مرتبه در 7,377 ارسال
حالت من :
Blog Entries: 28
![]() |
تو رو دوست دارم
. تو رو دوست دارم مثل حس نجیب خاک غریب تو رو دوست دارم مثل عطر شکوفه های سیب تو رو دوست دارم عجیب، تو رو دوست دارم زیاد چه طور پس دلت می آد ، منو تنهام بزاری . تو رو دوست دارم ، مثل لحظه خواب ستاره ها تو رو دوست دارم ، مثل حس غروب دوباره ها تو رو دوست دارم عجیب ، تو رو دوست دارم زیاد نگو پس دلت می آد ، منو تنهام بزاری . توی آخرین وداع ، وقتی دورم از همه چه صبورم ای خدا ، دیگه وقت رفته تو رو می سپارم به خاک ، تو رو می سپارم به عشق برو با ستاره ها … با ستاره ها … . تو رو دوست دارم ، مثل حس دوباره تولدت تو رو دوست دارم ، وقتی می گذری همیشه از خودت تو رو دوست دارم مثل ، خواب خوب بچه گی بغلت می گیرم ، می رم به سادگی . تو رو دوست دارم ، مثل دلتنگی های وقت سفر تو رو دوست دارم ، مثل حس لطیف وقت سحر مثل کودکی تو رو بغلت می گیرم این دل غریبم و می سپرم به خاک . توی آخرین وداع وقتی دورم از همه چه صبورم ای خدا ، دیگه وقت رفته تو رو می سپارم به خاک ، تو رو می سپارم به عشق برو با ستاره ها … با ستاره ها … . خواننده ترانه : مازیار فلاحی خواننده ترانه های فیلم لیلی و مجنون [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
حالت من :
![]() |
می دونم برات عجیبه ، این همه اصرار و خواهش
این همه خواستن دستت ، بدون حتی نوازش می دونم که خنده داری ، واسه تو گریه درده می گذری از من و می ری ، اما باز من برمی گردم می دونم برات عجیبه ، من با اون همه غرورم پیش همه بدی هام ، چه جوری بازم صبورم می دونم واست سواله ، که چرا پیشت حقیرم دور می شی من رو نبینی ، باز سراغتو می گیرم می دونی چرا همیشه ، من بدهکار تو می شم وقتی نیستی ام یه جوری ، با خیالت راضی می شم می دونی واسه چی از تو ، من می بینم و می خندم تا نبینی گریه هامو ، هر دو چشمامو می بندم چاره ای جز این ندارم ، آخه خون شدی تو رگهام می میرم اگه نباشی ، بی تو من بدجوری تنهام می دونم یه روز می فهمی ، روزی که دنیا رو گشتی من چه جوری تو رو خواستم ، تو چه جور ازم گذشتی ترانه چاره ای جز این ندارم خواننده : رضا صادقی [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] ویرایش توسط رویا عکاس : 05-30-2009 در ساعت 08:36 PM |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
حالت من :
![]() |
|
|
|
|
| کاربران روبرو تشکر کرده اند از رویا عکاس بخاطر این ارسال مفیدش: |
|
|
#7 (permalink) |
حالت من :
![]() |
![]() [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
حالت من :
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
حالت من :
![]() |
![]() [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ]5. [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] [فقط کاربران عضو و فعال شده قادر به دیدن لینک ها هستند. ] |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| azerbaijan, eurovision, العاده, ایرانی, بسیار, دانلود, رحمتي, رهايي, زیبای, سزاوارمنو, شادمهر, فارسي, فردوس, نوشين, هاكان, پژمان, چاووشي, یادته |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|